október 7. (PÉNTEK)

KODACHROME

Valamikor a ’90-es években két srác Magyarország két különböző pontján, elsősorban szüleik hatására, rongyosra hallgatta Simon and Garfunkel kazettáit. A Kodachrome olyan akusztikus duó, ahol a jól ismert dalok, mint a Sound of silence, a Mrs. Robinson vagy a Scarborough fair Jobbágy Bence és Méhes Adrián előadásában szólalnak meg, közelebb hozva az örök érvényű Paul Simon dalokat a ma emberéhez.

Október 7. (Péntek) – 16:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhely

¡NOSNACH

Francia-balkán-klezmer-tangó New Yorktól Odesszáig. Kelet-európai sanzon. Francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi zenék keverednek szabadzenei illetve jazz elemekkel. Móser Ádám – harmónika,
Kertész Endre – cselló

Október 7. (Péntek) – 17:00

“Ősz beugró” – Szentkirályi utca 27. előtti parkolóhely

LITVÁN ERIKA DUÓ

Litván Erika, Vajda Barnabással közösen káprázatja el a Mikszáth Kálmán térre érkezőket.

Művek: Stamitz: Duó; Pleyel: 3 duó; Mozart: Figaro házassága átirat hegedű duóra 5 tétel; Fuchs: 2 duó; Bartók: 5 duó

Október 7. (Péntek) – 18:00

“Mikszáth tér – Dél” – Szentkirályi utca 41. előtti parkolóhely

MESSESSIPPI

A Messessippi három jó barát zenei kísérletezéséből született és sokat csiszolt, nem mindennapi produkciója. Különlegessége az elsöprő energia és a nagyzenekari hangzást idéző színpadi játék. Egyszerre szólal meg egy dobfelszerelés és egy szájharmonika az egyik oldalon, míg két oldalról az ének és a gitárok köztük néhány
különleges pengetős hangszer, mint például egy sakktáblából készült gitár. Az eddig duó formában működő zenekarhoz nemrégiben csatlakozott az ifjú Borsi Ferenc gitáros akinek köszönhetően új távlatok nyíltak meg a különböző hangzások felé.

Október 7. (Péntek) – 19:00

“Az első” – Kazinczy utca 52. előtti parkolóhely

ANNIE LANE

Az Annie Lane egy süteményrock zenekar Budapestről. Dalaikat sok minden ihlette: süteményimádat, gyermekkori reflexiók, feketemágia, Marylin Monroe illata, soha be nem teljesült vágyak. A számokban éppúgy felfedezhetőek klasszik-rock és psych-folk elemek, mint dream pop és blues hatások. Nem csak kötött pulóveres, vászontáskás lányoknak és fiúknak.

Október 7. (Péntek) – 20:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhely

október 8. (szombat)

NÉGYESSY KVARTETT

Négyessy Barnabás a budapesti Bartók Béla Konzervatóriumban végezte el zenei tanulmányait Gyémánt Bálint, Juhász Gábor növendékeként és jelenleg az ausztriai Kunstuniversität Graz zeneművészeti egyetem jazzgitár tanszak hallgatója.

Új projektjében főként saját kompozícióit fogják bemutatni, de megszólalnak ismert sztenderdek is kifejezetten a Quartet hangszerelésében.

Az együttes zenei világát főként modern jazz előadók/zeneszerzők inspirálják, mint például Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Bill Frisell, Wayne Shorter.

Október 8. (Szombat) – 17:00

“Az első” – Kazinczy utca 52. előtti parkolóhely

ÉCSKA & HUBS

Pleszkán Écska apró leányzó hatalmas hanggal. Énekstílusát érzékiség és vad, bluesos karc jellemzik egyszerre. Aki egyszer látta, hallotta, nem felejti ;).

Ratkóczi Huba sajátos gitárhangzásával, intenzív színpadi jelenlétével, pszichedelikus hangulataival, egyszemélyes zenekarként teremt varázsszőnyeget az impulzív énekesnő számára. Így utazgatnak együtt, saját világukra igazított, kedvenc soul-blues dalaikkal szórakoztatva a nagyérdeműt…

Október 8. (Szombat) – 18:00

“Újból Új” – Kazinczy utca 40. előtti parkolóhely

SOME PPL

A Some PPL egy budapesti akusztikus duó, ami eredetileg Észak-Macedóniából származik. Céljuk, hogy meghitt hangulatot teremtsenek, és mosolyt csaljanak az emberek arcára. Figyeljetek oda rájuk. 🙂

Október 8. (Szombat) – 19:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhely

TONITE

A Tonite (kiejtése tonájt) egy énekesnő + gitáros akusztikus duó, ami igyekszik mindig friss, sokszínű és maradandó pop dalokat (Dua Lipa, Bruno Mars, Ed Sheeran…) a műsorára tűzni.

A Tonite különlegessége, hogy mindketten looper pedált használnak, és képesek sokszínűen több ének és hangszeres szólammal, változatos hangzással szórakoztatni a közönséget. A produkció alatt elektromos és akusztikus gitárhangot is használnak.

Október 8. (Szombat) – 20:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhely

október 9. (vasárnap)

HANGÁCSI MÁRTON

Énekes-dalszerző. Szólóban játszik, a koncertek viszont túlmutatnak a megszokott egyszemélyes, akusztikus előadásokon.

A dalok modern átgondolásban, gazdagabb hangszerelésben (elektromos gitár, loop pedál, sample pad) kerülnek színpadra. Marci második nagylemeze 2019 októberében jelent meg, <30 címmel, 2021 januárjában pedig négy dalt tartalmazó élő EP-je, Hooked címmel.

Október 9. (Vasárnap) – 16:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhely

SOFEAT

Zsófi és Peti a Kőbányai Zenei Stúdióban tanultak, ott kezdtek el együtt zenélni. Peti játszik még a The Pontiac, Áron András and The Black Circle Orchestra, Blue Cold Jalapeños (Red Hot Chili Peppers cover band) és számos más formációban is. Zsófi a Budapest Voices acapella zenekar szólistája volt és  jelenleg is több produkcióban működik közre. Folyamatosan dolgoznak már saját dalaikon is.

Soul, blues, jazz, pop és rock műfajokban mozognak szívesen, szeretik a balladákat és a tempósabb szerzeményeket is, szeretnek szabadon játszani a dalokkal, műfajokkal, improvizálni és újragondolni.

Október 9. (Vasárnap) – 17:00

“Ősz beugró” – Szentkirályi utca 27. előtti parkolóhely

HELKA

Ősi női energia, kegyetlen őszinteség és zenei fúziók jellemzik Helkát. Erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus zenei világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva egy ínyenc, egyedi hangzásvilágot. Műsorában népzenei feldolgozások és saját dalok is hallhatóak lesznek.

 Népzenei feldolgozásait népi eklektika jellemzi: dalai helytől és időtől függetlenül, archív anyagok felhasználásával készülnek. Saját dalainak alappillére pedig az önismereti utazás során megszerzett tudás önmagáról.

Október 9. (Vasárnap) – 18:00

“Mikszáth tér – Dél” – Szentkirályi utca 41. előtti parkolóhely 

MIXTRIP- NÉGYESSY/BANYÓ DUÓ

Bálint és Barna már több éve zenélnek együtt különböző formációkban, jelenleg mindketten Ausztriában folytatják zenei tanulmányaikat. Mostani projektjükben arra tesznek kísérletet, hogy az eddig őket ért zenei hatásokból, saját megírt témáikból, jazz-sztenderdekből, illetve szabadon improvizált részekből egy sajátos egyveleget hozzanak létre.

Banyó Bálint – zongora, billentyűk
Négyessy Barnabás – gitár, effektek

Október 9. (Vasárnap) – 19:00

“Kék Kakas” – Székely Mihály utca 2. előtti parkolóhelyen

HEGEDŰTRIÓK

Egy zeneszerzőből, és három zenészből álló alkotócsoport vagyunk. Fiatal szerzők műveit adjuk elő három hegedűn, műfaji megkötés nélkül. 2016 környékén, még a zeneakadémiai évek alatt kezdtem el írni hegedűduóra, és trióra, ekkor gondolkodtunk el a lányokkal azon, hogy alakítunk egy állandó formációt ezeknek a daraboknak a megszólaltatására. Az évek alatt több szerző is csatlakozott hozzánk, így egyre sokszínűbb műsorunk lett.

Október 9. (Vasárnap) – 20:00

“Az első” – Kazinczy utca 52. előtti parkolóhely

október 10. (hétfő)

MÓSER ÁDÁM

“Amikor játszom, a zeném végül mindig történetté lesz. Szavak nélküli történetté. A szabadság történetévé.”

“A tangó nekem mindig kultúrák találkozásáról szólt, ahogyan a sanzon is. Hagyományok törésvonalai mentén születő feszültségről, annak feloldásáról. Szenvedélyről, életről. A tangóban ugyanúgy benne van Kelet-Európa, mint Argentína. New York, Odessza. A sanzonban a balkán és Párizs.
Zeném központi gondolata az improvizáció szabadsága. Francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi zenék keverednek kortárs elemekkel.”

Móser Ádám – harmonika, zeneszerzés

Október 10. (Hétfő) – 16:00

“Mikszáth tér – Dél” – Szentkirályi utca 41. előtti parkolóhelyen

OKOS VIOLA

Okos Viola, az Odd ID (ex Ethnofil) énekese, készülő népzene feldolgozós szóló anyagáról játszik dalokat gitáron és kobzon, illetve kiegészíti műsorát alternatív és folk stílusú dalokkal, olyan előadóktól mint Jozé González vagy a Radiohead.

Október 10. (Hétfő) – 17:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhelyen

LIEN

A LIEN akusztikus duó 2017-ben alakult a Kőbányai Zenei Stúdió falai között. A lányok azóta járják az országot és Budapest legmenőbb helyeit. Éden és Livi saját stílusukra formálják a dalokat, műsorukban megtalálhatóak az elmúlt évek legnagyobb slágerei, klasszikusok, és kevésbé ismert személyes kedvencek is.

Október 10. (Hétfő) – 18:00

“Kék Kakas” – Székely Mihály utca 2. előtti parkolóhelyen

GÁSKA

A “gașcă” szó románul csoportot, bandát jelent.

Mi táncházakban, nyári zenei táborokban találkoztunk, kezdtünk csoportosulni. Azóta ki-ki egyéb zenei felállásokban zenél, zenét tanul, tanít. A közös muzsikálás szeretete, a hagyományok tisztelete, és a barátság hozott össze minket. Nagyrészt moldvai népzenét játszunk, legtöbbször tánc alá muzsikálunk. Rendszeresen tartunk táncházat a zenélés és a tánc öröméért, ahol testet megmozgató ritmusok és dallamok, kéz a kézben együtt táncolás és jó hangulat vár mindenkit.

Október 10. (Hétfő) – 19:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhelyen

AGÓCS MÁRTON & FEJÉR MIHÁLY (AUREVOIR.)

Kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy magukat, illetve zenéjüket ne szorítsák szigorúan meghatározott műfaji keretek közé; az ethno-beat mint műfajmegnevezés arra utal, hogy leginkább a Kárpát-medence népzenéje és az angolszász beat-folk hatásai köszönnek vissza dalaikban, e műfajok hatottak leginkább alkotó tevékenységükre, legfőbb példaképeik a táncházmozgalom és a beatmozgalom jeles képviselői. Zenéjükben koncepciózusan jelen van a sokszínűség; ahogyan a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai és az 1960-as évek beatzenéje, úgy a francia kávéházi sanzonok világa és a régi reneszánsz, barokk zene egyaránt alapul szolgál dalaikhoz. A zenekar neve (“a viszontlátásra!”) arra enged következtetni, hogy a könnyűzenében a konkrét, egymástól élesen elválasztható stílusok ma már nem figyelhetők meg, a könnyűzenei alkotások egyre inkább ezen stílusok keveredésének eredményeként keletkeznek.

Október 10. (Hétfő) – 20:00

“Újból Új” – Kazinczy utca 40. előtti parkolóhelyen

október 11. (kedd)

MUZSIK&VOLKOVA

Több mint 10 éve zenélnek együtt, duójukat 2016 nyarán alapították. Muzsik és Volkova néven új zenei világot teremtettek, dalaik érzékenyen és szókimondóan reflektálnak közösségi és magánéleti szituációkra, közéleti történésekre. 

“A Muzsik és Volkova remek folytatása a két nagy magyar közéleti krónikás megszakadt munkásságának. Nem véletlen, hogy Cseh Tamás és Dinnyés József dalokat is feldolgoztak már magas színvonalon, szellemi és lelki közösséget vállalva életművükkel.” (Fonó Budai Zeneház)

Október 11. (Kedd) – 16:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhelyen

IPOLYI-GÁTS HUNOR

Ipolyi-Gáts Hunor, a Feed The Mogul frontembere már több formációban megfordult, mint például a Babel, vagy az Abigél.

Vannak akik utcazenészként ismerik, vannak akik ordító, fejet rázó rockerként, de olyanok is akik műsorvezetőként találkoztak vele először. A minden lében kiskanál undeground forma jelenleg zenekarával első albumát hozta ki, és első szólóalbuma is úton van.

Október 11. (Kedd) – 17:00

“Mikszáth tér – Dél” – Szentkirályi utca 41. előtti parkolóhely

BIHARI JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS TÁNCEGYÜTTES

Az erzsébetvárosi alapfokú művészeti iskola és táncegyüttes már az idei Park(ing) Day-en is megmutatta, hogy milyen szerethető a néptánc: akkor az Akácfa utcát pezsdítették fel a fiatal táncosok, most az Új körút következik. 

Október 11. (Kedd) – 17:00

“Az első” – Kazinczy utca 52. előtti parkolóhely

MESTER DÁVID KVINTETT

2022-ben végeztem a Zeneakadémián zongoraművészként, ezt megelőzően 2017-ben diplomáztam alkalmazott zeneszerzés szakon . 2016 óta dolgozom a Vígszínházban mint zongorista, zeneszerző, karmester. Számos hazai színházban dolgoztam, valamint több külföldi színháznál. 2020-ban 2 kategóriában is nyertes pályaműveket írtam a Müpa zeneszerzésversenyére.

A kvintett tagjai: Kiss-Varga Roberta Izabella, Vavrinecz András ( hegedű) Görbicz Fülöp ( brácsa) Hotzi Mátyás ( cselló) Műsorunkon : Dvorák: Á-dúr zongoraötöse.

Október 11. (Kedd) – 17:30

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhely

FRUNDI

A Frundi 2019 tavaszán alakult Girincsi Fruzsina és Németh Bendegúz duójából. Repertoárjuk főként az általuk kedvelt, pop, rock és jazz stílusú dalok feldolgozásaiból áll, koncertjeik alatt rendszeresen megszólalnak Jimi Hendrix, Bill Withers, Amy Winehouse és The Beatles klasszikusai, de az utóbbi időben izgalmas saját szerzeményeik is elhangzanak. A zenekart egy mondatban jellemezi így lehet: kísérletező jazz-pop, progresszív rock elemekkel ötvözve.

Október 11. (Kedd) – 18:00

“Kék Kakas” – Székely Mihály utca 2. előtti parkolóhelyen

KERÉNYI ESZTER LILLA ÉS STEINBACH MARCELL FUVOLA GITÁR KONCERT

Kerényi Eszter Lilla és Steinbach Marcell ifjú művészek együttműködésük kezdetétől fogva fontos feladatuknak tekintik, hogy a fuvola-gitár repertoár gyöngyszemeit, valamint az átiratokat minél több emberhez eljuttassák Budapesten és az ország további térségében, ezzel népszerűsítve a klasszikus és a könnyedebb zenét. A duó műsorában számos ország, kultúra zenéit érinti; a Kárpát-medence magyar-román hagyományától a német és francia klasszikus barokk és romantikus dallamain át egészen Brazíliáig, a szambák és chorók világába kalauzolják el az érdeklődőket.

Október 11. (Kedd) – 19:00

“Újból Új” – Kazinczy utca 40. előtti parkolóhelyen

GERI SZABADOS AKUSZTIK

Frissítő country, pop és rock’n roll dallamok Szabados Gergely dalszerző/producer előadásában.

Szomorú szám nem lesz, gitárszólók és jó hangulat annál inkább. Gyertek!

(Geri Szabados néven 5 éve adok ki saját dalokat, melyeknek célja hogy rávilágítsak: az élet szép! Emellett több bulizenekarban is játszok feldolgozásokat, főleg klasszikus rock stílusban)

Október 11. (Kedd) – 19:00

“Ősz beugró” – Szentkirályi utca 27. előtti parkolóhelyen

SZEDER TRIÓ

Szeder dalszerző-énekesnő sajátos nézőpontjával próbálja vidámmá varázsolni a mindennapokat az apró hétköznapi csodákkal, humorral, fantáziával. A könnyed témák mellett (Reggeli dal, Feri feneke) a lélek mélységeibe, az önismereti út rejtelmeibe is bepillantást nyújtanak őszinte szövegei. A tartalmi sokszínűség műfaji sokszínűséggel vegyül, a francia sanzonos bohémság keveredik az indie folkrock vagányságával, amihez egy egyszerre karcos és lágy hang párosul. 

A koncerten akusztikus hangszereléssel lép fel Szeder tehetséges zenésztársaival.

Október 11. (Kedd) – 20:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhelyen

október 12. (szerda)

WAHORN

Wahorn utcazenész előadása társak nélkül is híven tükrözi a fél évszázaddal ezelőtt népszerű, mostanra azonban elviselhetetlen, bár unalmasnak nem mondható zenei munkásságát. Nem sok jót ígér annak, aki a jólismert lágy dallamok barátja. Riasztóan fog hatni azokra a hallgatókra is, akik a zenét az idő mulatásának, szórakozásuk eszközének tartják. Wahorn ott van, ha senki sincs körülötte. Egyelőre!

Október 12. (Szerda) – 16:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhelyen

LENKKE_

Fehér Lili, művésznevén Lenkke_  utcazenészként már sok helyen megfordult, de leginkább Budapestről, vagy a Balaton környékéről lehet ismerős. Saját dalai mellett általa kedvelt külföldi és magyar zenéket is feldolgoz.

Október 12. (Szerda) – 17:00

“Mikszáth tér – Dél” – Szentkirályi utca 41. előtti parkolóhelyen

NAISVÁN

Naisván fedőnév Nagy Istvánt takarja, magánhangzó-torlódott kiejtéssel. A közönség Pistiként ismeri, meg a KASSANDRA zenekarból. Szerzői koncertjein gitárral és looperrel gyúrja össze dalait progresszív zenei élménnyé.

Október 12. (Szerda) – 18:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhelyen

FERI KLEPTON

Németh Ferenc a Kávészünet együttessel elért sikereket követően az évek alatt megírt saját dalait FeriKlepton néven prezentálja a közönségnek. Ezek romantikus, keserédes és társadalomkritikus hangulatú alternatív popdalokként definiálhatóak. A műsort kedvenc előadóinak (Red hot chili peppers, John Mayer, stb.) számaival fűszerezi meg, így az előadást hallgatva nem csak gondolatébresztő, de szórakoztató élményben is részünk lehet.

Október 12. (Szerda) – 18:30

“Ősz beugró” – Szentkirályi utca 27. előtti parkolóhelyen

FOLKBEAT

Átjárás a népzene és populáris zene között.  

Kitűzött célunk, hogy ne csak a kulturális ismereteink bővítése céljából tanuljunk, ismerjünk népdalokat, hanem annak eredeti jelentősége a közös éneklés és közösség kovácsoló energiája miatt is. Magunkra formáljuk a dalokat, mert a népdal mindig kicsit egyedi, így eredeti, ez a küldetése.

Szeretnénk, ha a népdalok nem csak egy bizonyos közegben lennének ismertek, hanem zenei irányzattól függetlenül is.

Azt tapasztaljuk, hogy nagy igény van a népdal tanulásra, éneklésre és ennek terápiás hatására. Hiszünk a közös éneklés lélekformáló erejében és fontosságában mi ezt népdalokkal szolgáltatjuk, tambura, gitár és egy-egy dalban kézi dob kíséretében. 

É/neke/ljetek szabadon! 

Október 12. (Szerda) – 19:00

“Folkbeat” – Székely Mihály utca 2. előtti parkolóhelyen

ANETT&LIVI ACOUSTIC

Anett&Livi Acoustic egész évben járja az országot zúzós repertoárjukkal, és a közönségük imádja, hogy a rockon belül rendkívül sokszínű az ízlésük. A gondosan felépített műsorban többször visszamegyünk a 80-as évekbe megidézni némi Queen hangulatot, Livi pörgeti a Guns szólókat, elmerülünk a kockásinges grunge életérzésben vagy éppen Anett Linkin Parkot üvölt.

Legszívesebben újra elővennénk a szalagos kazettáinkat, annyira a 90-es évek nosztalgikus hangulatában érezzük magunkat. És persze ha mindez nem elég, akkor itt-ott felcsillan a magyar alter rock világa, közösen üvöltős, válogatott slágerekkel.

Október 12. (Szerda) – 20:00

“Újból Új” – Kazinczy utca 40. előtti parkolóhelyen

október 13. (csütörtök)

NAGY BARNI X KISS PETI DUÓ

A The Pontiac zenekar két tagjának, Barninak és Petinek a duó formációja.

A The Pontiac zenekar 2017 márciusában alakult, Nagy Barni és Kiss Peti ötletei nyomán. Ők ketten a Kőbányai Zenei Stúdióban ismerkedtek meg, hasonló zenei ízlésük, és hasonló humoruk hozta össze őket. A saját szerzemények mellett műsorra tűzzük kedvenc blues, funky és folk dalainkat is. Rendszeres fellépői vagyunk duo formációban a budapesti “Fat Mama Eatery” étteremnek, a Szimpla Kertnek, az Udvarromnak és többek között még a “Rock Burger” éttermeknek is. Számos rendezvény, kocsma, pub, kávézó és étterem állandó zenészei vagyunk.

Október 13. (Csütörtök) – 16:00

“Mikszáth tér – Dél” – Szentkirályi utca 41. előtti parkolóhelyen

HAVAI-KOSZTI AKUSZTIK DUÓ

Havai Gábor, közvetlen bohém stílusával könnyen megtalálja a hangot közönségével. Saját szerzeményeit és kedvenc angol szász dalait játssza amerre jár. Egy szál gitár-énekkel és lendületes dinamikájával varázsol hangulatot hallgatóinak. Zenéjében a pop, rock és alternatív stílusok keverednek.

Ezúttal, régi jó barátjával és zenész társával Koszti Márkkal kiegészülve dobják fel a hangulatot a gitár és a cajun erejével.

Október 13. (Csütörtök) – 17:00

“Kék Kakas” – Székely Mihály utca 2. előtti parkolóhelyen

GIUSTO VONÓSÖTÖS

Franz Schubert utolsó kamaraművét, a C-dúr vonósötöst (D. 956, op. posth. 163) néha “Cselló kvintettnek” is nevezik, mert egy standard vonósnégyesre plusz egy extra csellóra íródott az extra brácsa helyett, amely gyakoribb a hagyományos vonósötösökben. 1828-ban komponálta, és alig két hónappal a zeneszerző halála előtt készült el. A darab első nyilvános előadására csak 1850-ben került sor, a kiadás pedig három évvel később, 1853-ban. Schubert egyetlen teljes értékű vonósötösét „fennséges”-ként  vagy „rendkívüli” -ként méltatták. “feneketlen pátosszal”, és általában Schubert legjobb kamaraművének, valamint az összes kamarazene egyik legnagyobb kompozíciójának tartják.

Október 13. (Csütörtök) – 18:00

“Az első” – Kazinczy utca 52. előtti parkolóhelyen

ERDŐFŰ

Az Erdőfű Magyarországon tevékenykedő táncházzenészek összefogásából jött létre. Tagjai mind elkötelezett hívei a Kárpát-medencei népzenei hagyomány hiteles előadásának, táncházakban és koncerthelyszíneken egyaránt.

Október 13. (Csütörtök) – 19:00

“Újból Új” – Kazinczy utca 40. előtti parkolóhelyen

LEE OLIVÉR

Lee Olivér énekes, gitáros, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet ismert alakja, akit az utóbbi években ék és a Trillion zenekarokből ismerhetünk, de találkozhattunk vele Hajós András Dalfutár c. műsorában, illetve gitárosként számos híres formációban, zenekarban játszott. Szólóműsorában a hangerő szerepét a spontaneitás és az intimitás veszi át.

Október 13. (Csütörtök) – 20:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhelyen