október 8. (szombat)

NÉGYESSY KVARTETT

Négyessy Barnabás a budapesti Bartók Béla Konzervatóriumban végezte el zenei tanulmányait Gyémánt Bálint, Juhász Gábor növendékeként és jelenleg az ausztriai Kunstuniversität Graz zeneművészeti egyetem jazzgitár tanszak hallgatója.

Új projektjében főként saját kompozícióit fogják bemutatni, de megszólalnak ismert sztenderdek is kifejezetten a Quartet hangszerelésében.

Az együttes zenei világát főként modern jazz előadók/zeneszerzők inspirálják, mint például Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Bill Frisell, Wayne Shorter.

Október 8. (Szombat) – 17:00

“Az első” – Kazinczy utca 52. előtti parkolóhely

ÉCSKA & HUBS

Pleszkán Écska apró leányzó hatalmas hanggal. Énekstílusát érzékiség és vad, bluesos karc jellemzik egyszerre. Aki egyszer látta, hallotta, nem felejti ;).

Ratkóczi Huba sajátos gitárhangzásával, intenzív színpadi jelenlétével, pszichedelikus hangulataival, egyszemélyes zenekarként teremt varázsszőnyeget az impulzív énekesnő számára. Így utazgatnak együtt, saját világukra igazított, kedvenc soul-blues dalaikkal szórakoztatva a nagyérdeműt…

Október 8. (Szombat) – 18:00

“Újból Új” – Kazinczy utca 40. előtti parkolóhely

SOME PPL

A Some PPL egy budapesti akusztikus duó, ami eredetileg Észak-Macedóniából származik. Céljuk, hogy meghitt hangulatot teremtsenek, és mosolyt csaljanak az emberek arcára. Figyeljetek oda rájuk. 🙂

Október 8. (Szombat) – 19:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhely

TONITE

A Tonite (kiejtése tonájt) egy énekesnő + gitáros akusztikus duó, ami igyekszik mindig friss, sokszínű és maradandó pop dalokat (Dua Lipa, Bruno Mars, Ed Sheeran…) a műsorára tűzni.

A Tonite különlegessége, hogy mindketten looper pedált használnak, és képesek sokszínűen több ének és hangszeres szólammal, változatos hangzással szórakoztatni a közönséget. A produkció alatt elektromos és akusztikus gitárhangot is használnak.

Október 8. (Szombat) – 20:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhely