október 11. (kedd)

MUZSIK&VOLKOVA

Több mint 10 éve zenélnek együtt, duójukat 2016 nyarán alapították. Muzsik és Volkova néven új zenei világot teremtettek, dalaik érzékenyen és szókimondóan reflektálnak közösségi és magánéleti szituációkra, közéleti történésekre. 

“A Muzsik és Volkova remek folytatása a két nagy magyar közéleti krónikás megszakadt munkásságának. Nem véletlen, hogy Cseh Tamás és Dinnyés József dalokat is feldolgoztak már magas színvonalon, szellemi és lelki közösséget vállalva életművükkel.” (Fonó Budai Zeneház)

Október 11. (Kedd) – 16:00

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhelyen

IPOLYI-GÁTS HUNOR

Ipolyi-Gáts Hunor, a Feed The Mogul frontembere már több formációban megfordult, mint például a Babel, vagy az Abigél.

Vannak akik utcazenészként ismerik, vannak akik ordító, fejet rázó rockerként, de olyanok is akik műsorvezetőként találkoztak vele először. A minden lében kiskanál undeground forma jelenleg zenekarával első albumát hozta ki, és első szólóalbuma is úton van.

Október 11. (Kedd) – 17:00

“Mikszáth tér – Dél” – Szentkirályi utca 41. előtti parkolóhely

BIHARI JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS TÁNCEGYÜTTES

Az erzsébetvárosi alapfokú művészeti iskola és táncegyüttes már az idei Park(ing) Day-en is megmutatta, hogy milyen szerethető a néptánc: akkor az Akácfa utcát pezsdítették fel a fiatal táncosok, most az Új körút következik. 

Október 11. (Kedd) – 17:00

“Az első” – Kazinczy utca 52. előtti parkolóhely

MESTER DÁVID KVINTETT

2022-ben végeztem a Zeneakadémián zongoraművészként, ezt megelőzően 2017-ben diplomáztam alkalmazott zeneszerzés szakon . 2016 óta dolgozom a Vígszínházban mint zongorista, zeneszerző, karmester. Számos hazai színházban dolgoztam, valamint több külföldi színháznál. 2020-ban 2 kategóriában is nyertes pályaműveket írtam a Müpa zeneszerzésversenyére.

A kvintett tagjai: Kiss-Varga Roberta Izabella, Vavrinecz András ( hegedű) Görbicz Fülöp ( brácsa) Hotzi Mátyás ( cselló) Műsorunkon : Dvorák: Á-dúr zongoraötöse.

Október 11. (Kedd) – 17:30

“Igéző szemek” – Kazinczy utca 12. előtti parkolóhely

FRUNDI

A Frundi 2019 tavaszán alakult Girincsi Fruzsina és Németh Bendegúz duójából. Repertoárjuk főként az általuk kedvelt, pop, rock és jazz stílusú dalok feldolgozásaiból áll, koncertjeik alatt rendszeresen megszólalnak Jimi Hendrix, Bill Withers, Amy Winehouse és The Beatles klasszikusai, de az utóbbi időben izgalmas saját szerzeményeik is elhangzanak. A zenekart egy mondatban jellemezi így lehet: kísérletező jazz-pop, progresszív rock elemekkel ötvözve.

Október 11. (Kedd) – 18:00

“Kék Kakas” – Székely Mihály utca 2. előtti parkolóhelyen

KERÉNYI ESZTER LILLA ÉS STEINBACH MARCELL FUVOLA GITÁR KONCERT

Kerényi Eszter Lilla és Steinbach Marcell ifjú művészek együttműködésük kezdetétől fogva fontos feladatuknak tekintik, hogy a fuvola-gitár repertoár gyöngyszemeit, valamint az átiratokat minél több emberhez eljuttassák Budapesten és az ország további térségében, ezzel népszerűsítve a klasszikus és a könnyedebb zenét. A duó műsorában számos ország, kultúra zenéit érinti; a Kárpát-medence magyar-román hagyományától a német és francia klasszikus barokk és romantikus dallamain át egészen Brazíliáig, a szambák és chorók világába kalauzolják el az érdeklődőket.

Október 11. (Kedd) – 19:00

“Újból Új” – Kazinczy utca 40. előtti parkolóhelyen

GERI SZABADOS AKUSZTIK

Frissítő country, pop és rock’n roll dallamok Szabados Gergely dalszerző/producer előadásában.

Szomorú szám nem lesz, gitárszólók és jó hangulat annál inkább. Gyertek!

(Geri Szabados néven 5 éve adok ki saját dalokat, melyeknek célja hogy rávilágítsak: az élet szép! Emellett több bulizenekarban is játszok feldolgozásokat, főleg klasszikus rock stílusban)

Október 11. (Kedd) – 19:00

“Ősz beugró” – Szentkirályi utca 27. előtti parkolóhelyen

SZEDER TRIÓ

Szeder dalszerző-énekesnő sajátos nézőpontjával próbálja vidámmá varázsolni a mindennapokat az apró hétköznapi csodákkal, humorral, fantáziával. A könnyed témák mellett (Reggeli dal, Feri feneke) a lélek mélységeibe, az önismereti út rejtelmeibe is bepillantást nyújtanak őszinte szövegei. A tartalmi sokszínűség műfaji sokszínűséggel vegyül, a francia sanzonos bohémság keveredik az indie folkrock vagányságával, amihez egy egyszerre karcos és lágy hang párosul.

A koncerten akusztikus hangszereléssel lép fel Szeder tehetséges zenésztársaival.

Október 11. (Kedd) – 20:00

“Neonparádé” – Kazinczy utca 24. előtti parkolóhelyen